Bezoek het Comeos mini-congres tijdens E-shop Expo

Tijdens E-shop Expo op 20 en 21 maart 2013 in Tour & Taxis Brussel wordt een uitgebreid seminarieprogramma gepresenteerd. Tijdens dit seminarieprogramma verzorgt Comeos een mini-congres omtrent multi-channel e-commerce. Laat u verrassen door de inspirerende presentaties van Bel&Bo, Babygoodies, Studio 100, Makro en Fundoo.

post-image-3

Zo vertelt Michel Delfosse, CEO van Bel & Bo, dat de webshop in oktober 2012 tot stand is gekomen door gezonde ambitie te combineren met gezond verstand. Leer in deze presentatie hoe de webshop werd ingericht en waarom er bepaalde keuzes werden gemaakt.

Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen achter de schermen bij Makro Cash &Carry Belgium. Sinds 2011 worden het brede assortiment, expertise en service ook online beschikbaar gesteld. Hiermee is een solide basis gelegd voor de toekomst in samenwerking met verschillende partners. Peter de Jonghe, E-commerce manager, geeft u alle details over de Makroshop!

Het programma van het Comeos mini-congres en de overige seminaries kunt u vinden op: www.eshopexpo.eu . Registratie voor E-shop Expo en het seminarieprogramma is kosteloos. Uw ticket is tevens geldig tijdens de beurs Ondernemen/Entreprendre, welke gelijktijdig plaatsvindt met E-shop Expo.

Back to top button
Close
Close