Bezoek het seminarieprogramma tijdens E-shop Expo 2013

Op 20 en 21 maart 2013 vindt de E-shop Expo plaats in Tour & Taxis Brussel. Dit is de grootste vakbeurs in België op het gebied van e-commerce en online marketing. E-shop Expo is een combinatie van een beursvloer waar ruim 100 leveranciers en dienstverleners zich presenteren met een praktijkgericht seminarieprogramma.

post-image-3

Verdeeld over 2 zalen geven sprekers hun visie op e-commerce en online marketing. Aan bod komen thema’s zoals social media, internationaal ondernemen, logistiek, betaaloplossingen en fulfilment. Maar er zal ook stil worden gestaan bij de statistieken en cijfers: waar staat België nu? Tevens kunt u leren van de expertise van bekende organisaties waaronder Bel & Bo, Newpharma, Bol.com, Vacansoleil  en Coolblue. Voor het volledige programma kunt u een bezoek brengen aan de website.

Het bezoeken van E-shop Expo inclusief het seminarieprogramma is geheel kosteloos. U kunt zich registreren via www.eshopexpo.eu. Uw toegangsticket is tevens geldig tijdens de beurs Entreprendre/Ondernemen: de ontmoetingsplaats voor KMO’s, starters en zelfstandigen.

Back to top button
Close
Close