Nieuwe website voor de Socialistische Mutualiteiten

De socialistische mutualiteiten Bond Moyson en De Voorzorg hebben hun website vernieuwd. Voor de realisatie ervan hebben zij beroep gedaan op Internet Architects en Uniway.

post-image-3

Voortaan is er nog slechts één enkele centrale website, die de regionale informatie aanpast in functie van de provinciekeuze van de bezoeker. Die laatste kan er ontdekken of zijn arts geconventioneerd is, de prijzen zien van operaties en het verblijf in het ziekenhuis, de thuishulpdiensten, enz.

De  mutualiteiten beheren samen alle gemeenschappelijk informatie, en kunnen die aanpassen in functie van de behoeften van hun leden.

Leden en niet-leden vinden nu de gewenste informatie over de mutualiteit uit hun streek op www.bondmoyson.be of www.devoorzorg.be.

Internet Architects heeft meegewerkt aan de uitwerking van de online strategie, de structuur van de navigatie, en de lay-out. Het bedrijf zorgt ook voor de nodige assistentie bij het opstellen van toegankelijke webteksten. Uniway van zijn kant leidde het traject van de technische ontwikkeling, in nauwe samenwerking met de webontwikkelaars van NVSM. De motor van de nieuwe website is Microsoft SharePoint 2010.

Back to top button
Close
Close