NetAffiliation en Swelen samen rond Kwanko

De specialist in performantie gebaseerde reclame en de pionier in de verspreiding van reclame op mobiele toestellen, hebben ervoor gekozen om hun krachten te verenigen, om samen een nieuwe ervaring aan  te bieden op vlak van online reclame.

post-image-3

Met de operatie zal Swelen kunnen genieten van de internationale dimensie en de financiële fundering van NetAffiliation. Het affiliatie marketing agentschap van zijn kant verwerft de portefeuille technologische activa (targeting met een grote toegevoegde waarde) die door Swelen ontwikkeld werd, om zijn expertise op het vlak van mobiele technologie te grondvesten.

Het ultieme doel van de twee bedrijven is om zowel de technologieën voor desktop, mobiele toestellen en tablets te laten versmelten, als nieuwe opportuniteiten te creëren in de online reclame.

De toenadering tussen de twee bedrijven leidt tot het ontstaan van de groep, Kwanko, die de ambitie heeft om een onmisbare speler te worden in de online, web en mobiele reclame in Europa en de Verenigde Staten.

Back to top button
Close
Close