Coolblue levert op afspraak

De online winkel Coolblue maakt het nu ook mogelijk om een bestelling te laten leveren op een tijdstip dat de koper zelf bepaalt. Deze dienst kost €9,95 of €17,95 per bestelling.

post-image-3

"De zin `Kan u mijn bestelling leveren na mijn werk?` is wat de klanten het vaakst vragen, legt Werner Bruyns uit, directeur van Coolblue België. Onze klanten willen zelf het tijdstip van de levering bepalen. Coolblue biedt al tal van mogelijkheden, zoals het ophalen in een van onze vier fysieke winkels, of in een van de 1.100 Bpack @bpost punten, en uiteraard de belofte van Coolblue: een bestelling geplaatst vandaag voor 22u, zal morgen gratis geleverd worden. Met de toevoeging van levering op afspraak, bieden wij nu de breedste waaier leveringsopties in België. Dit maakt allemaal deel uit van onze ambitie, die bijna een obsessie is, om de klant volledig tevreden te stellen".

Buiten deze formule om zelf de levering te bepalen is er ook nog een formule waarbij gebruikers en bedrijven die hun bestelling voor 22u plaatsen, die de volgende ochtend, voor 8u30, bij hen geleverd krijgen.

Back to top button
Close
Close