Mobistar gooit zich op de F-Commerce

De mobiele telecomoperator heeft zopas zijn nieuwe herlaaddienst "Internet On Mobile" gelanceerd via het sociale platform Facebook - een première voor de Belgische markt!

post-image-3

De "On Mobile" internetklanten van Mobistar kunnen voortaan hun kaart via Facebook herladen, wat een première is in dit genre voor de Belgische markt.

"Men moet zich niet meer naar de website van Mobistar begeven" vertelt de operator. "De Internet On Mobile klanten kunnen voortaan op Facebook blijven om hun kaart rechtstreeks vanop de `Mobistar België` pagina te herladen."

Ter herinnering, het Internet On Mobile aanbod, dat op 20 augustus gelanceerd werd, richt zich tot de mensen die niet meer zonder internet kunnen en altijd en overal willen surfen via hun smartphone.

En om nog meer fans te lokken verlaagt Mobistar de beltarieven van zijn Internet On Mobile dienst van €0,25 naar €0,12 per minuut. Terwijl de klant bij elke herlaadbeurt van €15 kan genieten van 2 GB data, 1000 sms en 125 belminuten in plaats van de 60 minuten die hij voorheen kreeg.

Back to top button
Close
Close