Telenet gaat samenwerken met Cegeka

De leverancier van IT diensten Cegeka zal de volgende webcampagnes verzorgen van de operator Telenet. Een contract waarmee 10 miljoen euro gemoeid is...

post-image-3

Het bedrijf Cegeka meldt ons dat het binnenkort zal zorgen voor de ontwikkeling en het onderhoud van de nieuwe campagnes en de websites van de operator Telenet. De beide partijen hebben een contract ondertekend van drie jaar, met een waarde van 10 miljoen euro.

Tot nu deed Telenet -voor zijn afdeling e-services- beroep op verschillende bedrijven, die samen een 50 mensen inzetten. De operator wil in de toekomst zijn internetprojecten beter structureren, door ze aan één enkele partner uit te besteden.

Cegeka zal dus de projecten uitvoeren volgens de "agile" ontwikkelingsmethode: de ontwikkelaars en opdrachtgevers zullen samenwerken in een permanente dialoog, om zo goed mogelijk de eisen van de planning voor de komende projecten na te leven. De overeenkomst heeft ook betrekking op de SLA service levels en de ontvangst en het onderhoud van 150 applicaties. Het team bevat onder andere specialisten in Java, PHP en Drupal.

Back to top button
Close
Close