4WebAwards voor These Days

Web Marketing Association bekroont elk jaar de beste websites tijdens de WebAwards ceremonie. Dit jaar is These Days weer van de partij met vier bekroningen: PioneerSteez, Ecolabel, De Smurfen en Telenet PRIME kregen de titel "Outstanding Website".

post-image-3

In de categorie "Electronics" is These Days erin geslaagd om de jury te overtuigen met zijn site PioneerSteez, die het nieuwe gamma Steez voorstelt, bestaande uit de "boobox" audioproducten die speciaal voor dansers ontworpen zijn. Het agentschap had een HTML5 site ontworpen met een parallax effect, die de aandacht trekt van de urban scene, maar ook van de liefhebbers van design.

In de categorie "Non-Profit" werd het agentschap bekroond voor zijn real time campagne, voor het Europese Ecolabel. Om dit label beter bekend te maken heeft These Days een campagne ontwikkeld die in real time evolueert en waarbij de mensen konden deelnemen aan een wedstrijd op www.ecolabel.be, en er ecologische producten winnen.

In de categorie "Toys" heeft de website van de Smurfen de aandacht van de jury getrokken. These Days heeft een ludieke HTML5 site bedacht die past bij het universum van de Smurfen en waarbij eer betuigd wordt aan Peyo.

En tot slot heeft Telenet beroep gedaan op These Days om promo te maken voor zijn PRIME abonnement. De nieuwe site is gebaseerd op reactiviteit, vermits hij geraadpleegd kan worden op gelijk welk toestel en zich aanpast aan de grootte van uw scherm.

Back to top button
Close
Close