Shopigram, de iPhone app om online te verkopen

Een nieuwe mobiele applicatie doet zijn intrede in de wereld van de e-commerce. Het bedrijf Shopigram heeft immers zijn applicatie gelanceerd, waarmee men elk mogelijk voorwerp rechtstreeks vanop zijn iPhone te koop kan aanbieden.

post-image-3

U moet gewoon een foto maken van het voorwerp dat u wil verkopen, inloggen op uw Facebook account, de verkoopprijs toevoegen, en uw voorwerp staat online op de site.

Deze nieuwe dienst richt zich tot 3 soorten gebruikers: particulieren die tweedehands voorwerpen willen verkopen, ambachtslui die hun creaties online willen verkopen, en bakstenen winkels die een bijkomend distributiekanaal willen.

Het bedrijf Shopigram was in 2012 opgericht door Vincenzo Ruggiero (CEO), voorheen oprichter van het webagentschap Pepper & Koffee, samen met Olivier Verdin (Business developer), voorheen CEO van OpenHR.

Te noteren valt in elk geval dat Shopigram uit 50 bedrijven geselecteerd werd om deel te nemen aan de Web Summit Dublin, een van de belangrijkste wedstrijden voor startups.

Back to top button
Close
Close