Ausy/DataFlow  komt ONE Agency ter hulp

Begin juli was ONE Agency door de handelsrechtbank failliet verklaard. Maar het ICT agentschap Ausy/DataFlow heeft beslist om het agentschap uit Gent te kopen en de operaties van ONE Agency verder te zetten.

post-image-3

Ter herinnering, ONE Agency is specialist in e-marketing en wordt beschouwd als een van de belangrijkste Drupal-integratoren in Belgiê. Het agentschap stelt 18 mensen tewerk en had in 2011 een omzetcijfer gegenereerd van 1,4 miljoen euro. Zijn belangrijkste beleggers waren Arkafund en Corelio.

Het agentschap was in 2010 al in moeilijkheden geraakt en had zich teruggeplooid tot zijn core business. Het had zich ook terug geconcentreerd op het bouwen van websites en de begeleiding en realisatie van digitale communicatie in al zijn vormen.

Dankzij deze overname werd het team van ONE Agency geïntegreerd in de organisatie van Ausy/Dataflow, en kan het de klanten nieuwe opportuniteiten bieden dankzij deze nieuwe vestiging in Gent. Ausy/Dataflow was al aanwezig in Brussel, Geel, en Luxemburg.

Met deze overname bevestigt Ausy/DataFlow zijn groeistrategie die in de toekomst door nog meer verwervingen voortgezet zal worden.

Back to top button
Close
Close