Een nieuw distributieplatform voor Mondial Relay

Mondial Relay, koploper in Europa voor het afleveren van pakjes aan particulieren in Relaispunten, heeft een nieuw distributieplatform geopend in het Brusselse, om te leveren aan gebruikers in België en Luxemburg.

post-image-3

Tot de klanten van Mondial Relay behoren onder andere 3Suisses, La Redoute, Vanden Borre, Decathlon, Kiabi, Rossel, Maxi Toys, ... 50% van het cliënteel bestaat ook uit kleine bedrijven actief in de e-commerce.

Het bedrijf telt meer dan 6100 Points Relais®  in Frankrijk, Spanje, België en het Groothertogdom Luxemburg, waarbij nog de 17000 ophaalpunten geteld moeten worden van haar Duitse neef Hermes, die aanwezig is in Duitsland, Oostenrijk, Groot-Brittannië en Italië.

Mondial Relay heeft ook besloten om binnen haar nieuwe distributieplatform een broedplaats te creëren voor jonge spelers in de e-commerce, en stelt hen een deel van het Brusselse gebouw ter beschikking. "Wij bieden deze KMO een opening naar de Franse en Spaanse markt, en tegelijkertijd reiken wij de Franse en Spaanse e-commerce bedrijven een oplossing aan op de Belgische markt", aldus Jean-Pierre Herdies, algemeen directeur van Mondial Relay België.

Back to top button
Close
Close