EmailVision maakt een hoge vlucht dankzij SaaS

De e-mailing business heeft nog een mooie toekomst voor zich. Het bewijs daarvan is de ijzersterke gezondheid van de specialist in online relatiemarketing Emailvision, die een omzetcijfer bekend maakt dat een groei met meer dan 50% vertoont.

post-image-3

Online relatiemarketing blijft een zeer winstgevende zaak, zoals het bedrijf Emailvision vandaag bewijst: het maakt een recordresultaat bekend voor het jaar 2011, met een omzetcijfer van 90 miljoen dollar, een stijging met 50%.

Volgens het bedrijf valt de groei te verklaren door de internationale expansie (25% van de nieuwe verkopen werd buiten Europa gerealiseerd) en door het commerciële succes van  Campaign Commander Enterprise Edition, de eerste SaaS oplossing die Customer Intelligence integreert in een platform voor het beheer van email, mobiele en sociale campagnes. Een tool met andere woorden die bedoeld is om de pertinentie en rendabiliteit te verhogen van klantgerichte marketingprogramma`s "aan een kostprijs die beduidend lager ligt dan geïnstalleerde softwareoplossingen".

Back to top button
Close
Close