Uniway: QR codes nodigen uit bij de teleshopping

Uniway heeft een nieuwe functie ontwikkeld voor Tektvshop (een van de koplopers in de teleshopping in Europa). Concreet kan de kijker, dankzij de QR codes die vertoond worden tijdens de uitzendingen, rechtstreeks zijn bestelling plaatsen op een mobiele website via zijn smartphone of tablet.

post-image-3

Het project is nog maar in zijn beginfase, en daarom is het momenteel enkel mogelijk om alle productinformatie te raadplegen waarna men kan vragen om door het callcenter van TEKTVSHOP gecontacteerd te worden op een uur naar keuze, om zijn bestelling door te geven. Het uitwerken van een bestelprocedure op de mobiele site wordt momenteel ontwikkeld, en zal binnenkort beschikbaar zijn.
 
"Het is toen wij opmerkten dat het conversiegehalte van de verkoop op de e-commerce site van TEKTVSHOP veel hoger lag wanneer er een uitzending was, dat wij het idee kregen om aan TEKTVSHOP een systeem aan te bieden dat het (vaak impulsief) aankopen tijdens de uitzending moest vereenvoudigen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe functie heel goed onthaald zal worden door het publiek", aldus Marc Vanhoutteghem, Managing Partner bij Uniway.

Back to top button
Close
Close