Nieuwe webwinkel voor Standaard Boekhandel

Standaard Boekhandel heeft onlangs de overstap gemaakt naar een multichannel-strategie. De organisatie biedt hun klanten in de webwinkel de mogelijkheid tot het bestellen van boeken, cd’s, dvd’s en games. In de toekomst zal dit productaanbod mogelijk verder worden uitgebreid. hybris, leverancier van multichannel-communicatie en e-commerce-software, leverde hiervoor het platform. Unic, e-business specialist en partner van hybris, was verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe webwinkel. De webwinkel is 29 oktober 2011 live gegaan.

post-image-3

Standaard Boekhandel heeft naast zijn nieuwe webwinkel meer dan 140 fysieke winkels in België. Met de opening van de webwinkel reageert Standaard Boekhandel op de vraag van de klant naar meer flexibiliteit.

Geert Schotte, lid van het directiecomité van Standaard Boekhandel, zegt: “De stap naar een online verkoopkanaal sluit goed aan bij het eerste basisprincipe van onze organisatie om producten aan te bieden daar waar de mensen zijn. Wat uniek is aan deze formule, is dat fysieke winkels functioneren als afhaalpunt. Wanneer klanten voor deze optie kiezen, besparen zij op verzendkosten en komen zij bovendien weer naar onze winkels waar het personeel hen optimaal kan bedienen.”

Back to top button
Close
Close