McCann Lowe versterkt haar account team

Het agentschap McCann Lowe heeft de afgelopen maanden haar account team weten te versterken met maar liefst 5 nieuwe aanwinsten:

post-image-3

 Jessica Danese (Campaign Manager). Met een bachelor in communicatie en een master in commerciële en internationale communicatie op zak, begon Jessica haar professionele leven als Account Executive bij Air. Vervolgens ging ze aan de slag bij LittleBrain en daarna de groep Polygone als Senior Account. Bij McCann Lowe is Jessica voornamelijk verantwoordelijk voor de klanten Opel en Bulex.

Stefanie Steegmans (Account Executive). Naar aanleiding van haar studies bedrijfsmanagement – marketing, werkte Stefanie gedurende 4 maand als stagiaire bij Boondoggle. Hier maakte ze voor het eerst kennis met de reclamewereld door voor allerlei klanten te werken, zoals Ketnet, Sporza, Delhaize, Axion by Dexia en Electrabel. Vanaf augustus voegde ze zich bij het McCann Lowe team, waar ze nu instaat voor de merchandising van ExxonMobil, alsook voor de klanten Johnson & Johnson en Harley-Davidson.

Caroline Fain (Trafic Manager). Na afgestudeerd te zijn aan Ephec en Ichec, begon Caroline haar carrière bij McCann Lowe als stagiaire, alvorens Trafic Manager te worden voor L’Oréal Paris, Numericable en Microsoft. Na 1 jaar in Thaïland (Bangkok) gewerkt te hebben als consulente bij Spring en als Account Manager bij Lotus Agency, keerde ze terug naar McCann Lowe om haar functie als Trafic Manager weer op te nemen voor de klanten L’Oréal Paris en Nestlé.

Katrien Behets (Trafic Manager). Na marketingcommunicatie gestudeerd te hebben in Brussel, werkte Katrien gedurende 4 jaar bij Bananas, een brand activation agentschap, waar ze instond voor klanten als MinuteMaid, Nutella, Coca-Cola Christmas en Fanta. Vervolgens nam ze haar positie in bij McCannLowe als Traffic Manager voor L’Oréal.

Melissa Fastenaekels (Account Executive). Na haar studies bedrijfsmanagement – marketing afgerond te hebben in Mechelen, werkte Melissa gedurende 3 maand als stagiaire bij Flanders Investment & Trade te Los Angeles, waar ze vooral marktonderzoek deed voor Belgische bedrijven, die zich op de Amerikaanse markt wilden vestigen. Na deze eerste werkervaring, nam ze de functie van Account Executive in bij McCann Lowe voor de klant ExxonMobil.

Back to top button
Close
Close