PharmaClic.be - de e-apotheek spreekt nu ook Nederlands

Terwijl de focus vaak ligt op newpharma.be, schakelt de site PharmaClic.be, die al in het Frans beschikbaar is, nu ook over naar de taal van Vondel.

post-image-3

Wat inhoud betreft heeft PharmaClic.be zijn webshop uitgebreid met een rubriek "Gezondheidsgids" die nog vertaald moet worden. Deze rubriek biedt onder andere informatie over hoe men de gezinsapotheek moet samenstellen afhankelijk van de omstandigheden.

De rubriek biedt ook gezondheidstips voor de kleine dagdagelijkse kwaaltjes, vanuit een optiek van verantwoorde zelfmedicatie. De raadgevingen draaien rond altijd rond de vraag: "wat te doen bij..." (kloofjes, zonnebrand, enz.). Elke week wordt er een nieuw artikel gepubliceerd, en in de toekomst zal deze gids de vorm van een blog aannemen.

De site biedt ook geavanceerde zoekcriteria aan op basis van systematiek, synoniemen, auto-complete, enz. De bezoeker heeft de mogelijkheid om zijn zoekopdracht te verfijnen via filters op basis van merk, prijs, intolerantie (zonder suiker, zonder parabenen, zonder kleurstoffen, zonder gluten, enz.). Andere filters hebben betrekking op specifieke producten (baby, kind, vrouw, man, senior), op het type haar of huid, de farmaceutische vorm van het product, de beschermingsfactor voor zonneproducten, smaak en geur, enz.

Back to top button
Close
Close