4 miljoen iPhone 4S verkocht in 1 weekend!

De verkoop van de nieuwste smartphone van Apple overtreft alle verwachtingen: meer dan 4 miljoen stuks gingen er in het eerste weekend van de verkoop over de toonbank.

post-image-3

Apple heeft bekend gemaakt dat er meer dan 4 miljoen stuks verkocht zijn van zijn nieuwe iPhone 4S, in amper drie dagen na zijn lancering op 14 oktober. Meer dan 25 miljoen klanten heeft trouwens al de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem iOS5 gedownload, amper 5 dagen nadat het uitkwam. Wat iCloud betreft, de gratis dienst voor hosting, synchronisatie en online delen, die heeft de symbolische grens van 20 miljoen ingeschreven gebruikers overschreden.

De reden voor dat groot enthousiasme voor de iPhone 4S? Dat kan het buzz effect zijn van de iPhone zelf, maar ook het feit dat veel bezitters van de modellen iPhone 3 en 3S (dat zijn er een 30 miljoen) een beurt oversloegen met de iPhone 4, om nu hun toevlucht te zoeken bij de 4S. Een model waar Steve Jobs nog bij betrokken was (wat ook voor de volgende iPhone5 nog het geval zal zijn).

En het enthousiasme zal nog wel even te duren, vermits de iPhone 4S pas op 28 oktober te koop zal zijn in tal van kleinere (maar koopkrachtige) landen zoals Oostenrijk, België, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Mexico, Noorwegen, Nederland, Tsjechische Republiek, Singapore, Slovakije, Slovenië, Zweden en Zwitserland.

Back to top button
Close
Close