Outlet-Avenue en Just and Only slaan de handen ineen

De Belgische pure player Outlet-Avenue gaat samenwerken met een andere Belgische site, Just and Only, waarvan het de opvolging van de commerciële activiteiten overneemt. Het aanbod van de gelegenheidsverkopen van de twee portaalsites, die zich tot de Benelux en Frankrijk richten, wordt zo uitgebreid.

post-image-3

De overname van de operationele leiding van Just and Only door Outlet-Avenue, dat in december 2009 van start ging, werd een week geleden afgerond. De twee sites hadden al lang een partnerschap afgesloten voor de communicatie in de Belgische modemagazines.
 
De twee sites blijven dus wel apart bestaan, maar het aanbod is momenteel hetzelfde. Outlet-Avenue met zijn 410.000 leden in België breidt sinds vorig jaar uit naar Nederland, en sinds enkele maanden naar Frankrijk.
 
Sinds september 2011 beheert het ook het gelegenheidsaanbod van de site BernardTapie.com, die onder de slogan "L`union fait la force`  op de Franse markt oplossingen op allerlei terreinen aanbiedt om in het dagelijkse leven te besparen en beter in te kopen.

Back to top button
Close
Close