Business Intelligence wordt breder toegankelijk

MicroStrategy brengt de Business Intelligence in ieders bereik dankzij Cloud Personal. Een nieuwe gratis dienst waarmee de gebruikers hun gegevens met enkele clicks kunnen uploaden, analyseren en virtualiseren... om ze met andere gebruikers te delen,  ook op de iPad.

post-image-3

"Wanneer professionals de gegevens uit hun vakgebied beter wilden begrijpen en hun analyses levendiger wilden voorstellen in samenvattende tabellen, dan moesten zij tot nu toe een opleiding volgen of beroep doen op hun IT-afdeling om gebruik te kunnen maken van een BI programma", aldus Eelco-Jan Boonstra, verantwoordelijke bij MicroStrategy België.

"Dankzij Microstrategy Cloud Personal is dit niet meer nodig!" Volgens de uitgever kunnen particulieren en professionals dankzij deze nieuwe gratis dienst hun persoonlijke Excel gegevens uploaden naar de Cloud, en virtualiseringstools gebruiken om met enkele clicks dashboards aan te maken. Die kunnen dan op het internet of de iPad geraadpleegd worden. De gebruikers kunnen tevens de gegevens van hun dashboards delen per e-mail of ze publiceren op Facebook, Twitter, blogs enz.

Men kan gratis gebruik maken van de publieke bètaversie om Excel bestanden naar de cloud van MicroStrategy te uploaden. Er is geen enkele installatie of opleiding vereist.

Back to top button
Close
Close