De laatste nieuwe realisaties van creaxial

Het interactieve agentschap creaxial heeft ons haar laatste nieuwe projecten gemeld. Een kort overzicht.

post-image-3

Creaxial heeft voor Cinéart, in het kader van de Europese lancering van de film The Artist (een stomme film in zwart-wit met Jean Dujardin en John Goodman) een interactieve site ontwikkeld in flash, waar de internauten virtueel producer kunnen worden van een stomme film. Er is ook een systeem voorzien om via Facebook het resultaat te delen en erop te stemmen

creaxial heeft ook een e-commerce site ontwikkeld voor het printbedrijf Coyoteprint. Voor deze nieuwe site werd rekening gehouden met toegankelijkheid vanop het mobiele toestel en tablets, alsook met de sociale aspecten (Twitter, Facebook).

Het agentschap heeft tot slot een online campagne gerealiseerd voor het bedrijf KESAR (het merk "Mais il est où le soleil?"). creaxial heeft hiervoor een volledig pakket digitale creaties geleverd: e-mailing, klassieke banners in verschillende formaten, video banners en wallpapers. De bedoeling was om de afbeelding van Zazie te verspreiden, de zangeres die haar imago met deze campagne verbonden heeft.

Back to top button
Close
Close