iPhone 4S: 1 miljoen in 24 uur!

Hallucinant! Apple kondigt aan dat er in de eerste 24 uur meer dan een miljoen iPhone 4S toestellen op voorhand besteld werden. Dit nieuw record verpulvert dat van de iPhone4, waarvan de voorbestellingen "slechts" de kaap van 600.000 stuks bereikte.

post-image-3

De nieuwe iPhone 4S is goed op weg om alle verkooprecords te verpulveren voor een vervaardigd object, smartphone of niet. Ondanks de kritieken die de iPhone 4S kreeg na de officiële voorstelling (sommigen verwijten het toestel dat het ontwerp van de iPhone4 behouden bleef), moet men het toestel een buitengewoon charisma toedichten vanwege een besturingssysteem waarvan enkel Apple het geheim heeft.

Vooral omdat zijn genetisch erfgoed voortdurend verbeterd wordt en nu boordevol nieuwe functies zit, zoals de dual core A5 chip van Apple, een volledig nieuwe camera met een betere lens, de mogelijkheid tot video-opname in high definition Full HD 1080p, en een systeem voor spraakherkenning, Siri. Het geheel overgoten met de nieuwe functies die in iOS 5 verwacht worden. Njam, njam...

Ter herinnering, de iPhone 4S zal beschikbaar zijn in (zwart en wit) in Duitsland, Australië, Canada, Verenigde Staten, Frankrijk, Japan en Verenigd Koninkrijk op vrijdag 14 oktober, en eind deze maand in België, in versies 16 GB, 32 GB en nu ook 64 GB!

Back to top button
Close
Close