Een strategisch partnerschap tussen Krimson en The Pickwick Project

De specialist in Drupal voor de Benelux, en het "Fascination agency" slaan de handen in elkaar om samen een volledige dienstverlening aan te beiden aan klanten die geïntegreerde online projecten willen ontwikkelen.

post-image-3

"Krimson heeft een puur technologisch DNA", verklaart Roel De Meester. En om volledige, totaal geïntegreerde oplossingen te kunnen aanbieden is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Pickwick Project. Het is de missie van die laatste om de merken te helpen hun aanwezigheid bij de klanten uit te bouwen via het web. Pickwick Project dat georiënteerd is naar strategie en marketing, biedt namelijk een "fullservice" aan, zo argumenteert Dries Coucke van zijn kant.

Deze samenwerking zal in de allereerste plaats betrekking hebben op grote bedrijven, online spelers van omvang, mediabedrijven en e-commerce initiatieven. "Maar net als in het verleden staan wij open voor niet-commerciële bedrijven", voegt Jo Wouters van Krimson er nog aan toe.

Op langere termijn willen de partners zich presenteren als DE experts voor digitale projecten in het algemeen, en webprojecten in het bijzonder.

Back to top button
Close
Close