Een iPhone 4S in oktober, en een iPhone 5 in januari

Anders geplaatste knoppen op de volgende iPhone 4S, en een camera die naar het midden verzet werd bij de iPhone 5, dat zijn de laatste geruchten over de aankondigingen die Apple naar verwachting nu dinsdag 4 oktober in SF zou doen.

post-image-3

Volgens welingelichte bronnen zullen de gebruikers van de iPhone 4 moeten veranderen van sommige accessoires zoals de cover,  wanneer zij willen overschakelen op de 4S die op 4 oktober aangekondigd zal worden tijdens de Keynote van Apple, en meteen daarna in de handel komt. De iPhone 5 van zijn kant wordt verwacht voor januari 2012. Naar het schijnt zouden sommige covers van de huidige iPhone 4 niet gebruikt kunnen worden met de 4S, omdat plaatsing van de knoppen aan de zijkant licht gewijzigd werd. Andere covers zullen dan weer "universeel" zijn, omdat ze voorzien zijn van een unieke en dus bredere opening.

Andere evoluties die mogelijk zijn bij het Apple gamma: een iPad die dunner is dan zijn voorgangers, en de lang verwachte iPhone 5 met dual core die waarschijnlijk voorzien is van een fotosensor aan de rugzijde, in het midden van het toestel (momenteel staat die links). De jongste telgen van de Apple familie zouden in de loop van januari 2012 hun opwachting maken.

Relaxnews
Meer info op: http://www.lemondeinformatique.fr/

Back to top button
Close
Close