BeKnown op Android en iPhone

Monster lanceert de mobiele versie van zijn professionele netwerkapplicatie voor Facebook. Een absolute must voor wie op zoek is naar een nieuwe job...

post-image-3

BeKnown, de professionele netwerktoepassing van Monster voor Facebook, is nu ook beschikbaar als een app voor de Android en iPhone smartphones. Goed nieuws dus voor de gebruikers van Facebook die hun professionele netwerk beheren met BeKnown, of die op zoek zijn naar een job. Volgens Ann Van den Begin, marketing communication manager bij Monster Belgium, "was de realisatie van een mobiele versie van de applicatie echt een prioriteit geworden, vermits de werknemers uiterst mobiel geworden zijn".

Met de mobiele versie van BeKnown kan men de belangrijkste functies van de tool gebruiken die ook via de computer toegankelijk zijn, zoals het raadplegen van gebruikersprofielen, het aanmaken van nieuwe contacten, het uitwisselen van boodschappen met relaties, het ontvangen van push boodschappen (enkel bij de iPhone app), het opzoeken van jobaanbiedingen op Monster.be, of het raadplegen van jobaanbiedingen die door kennissen gepubliceerd zijn.

Back to top button
Close
Close