Mobile Vikings brengt de VoIP op het mobieltje op de markt

De operator Mobile Vikings introduceert de (bijna) gratis communicatie in de wereld van de gsm!

post-image-3

Mobile Vikings zal op 3 oktober zijn Viking Talk toepassing lanceren; daarmee kunnen bezitters van een smartphone (iPhone of Android) aan een laag tarief met elkaar communiceren,  en wanneer zij Wi-Fi of 3G gebruiken is het zelfs gratis. Het aanbod is voor iedereen bedoeld, ook voor de klanten van de andere operatoren.

Voor 10€ krijgt de gebruiker 600 minuten belkrediet in België naar vaste nummers en gsm. Voor 20€ is de gespreksduur onbeperkt. Voor 30€ wordt het netwerk uitgebreid tot alle Europese landen, en is het gratis indien de gesprekspartner ook gebruik maakt van de Talk applicatie. Het is tot slot ook mogelijk om voor 40€ naar tal van landen ter wereld te bellen.

De onafhankelijke operator Mobile Vikings, die gebaseerd is op het Base platform, maakt gebruik van een technologie van Mondial Telecom waarbij een toepassing in bèta aangeboden wordt. Er zijn enkele beperkingen: niet langer dan 180 minuten per dag en per gebruiker, geen gesprek langer dan 60 minuten, en niet meer dan 60 oproepen per dag. Kortom een "normaal" gebruik, als goede huisvader.

Back to top button
Close
Close