About

Sinds 2002 informeert Digimedia.be al wie zich interesseert in het gebruik van nieuwe media in marketing en communicatie in België. De website heeft als doelgroep iedereen die zich interesseert in de implementatie van de nieuwe media in de marketing- en communicatiemix.

Met een gemiddelde van 40.000 unieke bezoekers per maand, verzekert Digimedia.be maximale visibiliteit bij een erg precieze doelgroep. ?De verdeling op het vlak van taal is 63% NL, 37% FR.

De nieuwsbrief van Digimedia.be bereikt wekelijks twee maal meer dan21.639opt-in abonnees. Het doelpubliek van deze nieuwsbrief bestaat uit marketing managers, e-publishers, media buyers,... Kortom, professionals uit de sector van interactieve sector. Zowel de kwaliteit als het aantal abonnees, geven u een garantie op snelle "return" op uw advertentie.

Digimedia.be is de eerste site die zich specialiseert in gerichte vacatures in de sector van de nieuwe media. Met gemiddeld 10.160 unieke bezoekers per maand op de "Jobs"-pagina, biedt Digimedia u de kans om snel uw ideale kandidaat aan te werven.

De website kan beschouwd worden als de online versie van het magazine Inside Digital Media en stelt een deel van de archieven ter beschikking op haar website. ?In totaal zijn er meer dan 39.975 artikels terug te vinden in het archief die aan de geïnteresseerden een volledige historiek van de markt biedt.

Klanten als referentie

Inside Digimedia - Digital First - digimedia.be - Digital Masterclass - ecommercetoday.be - Social Media Forum - Mobile Forum - Ecommerce Summit

Back to top button
Close
Close