Liège-based startup "Get Your Way" raises 300 000 €

Het Luikse bedrijf "Get Your Way", dat geconnecteerde brillen produceert om geassisteerde realiteitsoplossingen in bedrijven aan te bieden, kondigde dinsdagochtend aan dat het een fondsenwerving van 300.000 euro had afgesloten om zijn activiteit te ontwikkelen.

post-image-3

"Get your Way" is het resultaat van de samenwerking van drie jonge mensen uit Luik, Nicolas Dessambre, Antoine Malherbe en Pierre Jenchenne. Als resultaat van het Startech-programma georganiseerd door de WSL in samenwerking met Sowalfin, wordt het jonge bedrijf begeleid door VentureLab, de incubator voor jonge ondernemers in de regio.

"Get Your Way" vindt verbonden brillen opnieuw uit om geassisteerde realiteitsoplossingen in bedrijven aan te bieden. Hun producten zijn gericht op het verbeteren van het comfort, de veiligheid en de efficiëntie van werknemers. Bijvoorbeeld door het tellen van voorraden en het klaarmaken van bestellingen te vergemakkelijken door deze informatie op het scherm van de bril weer te geven, zodat de medewerker zijn handen vrij kan houden. Dankzij deze eenvoudige oplossing om te gebruiken en in te stellen, wil Get Your Way deze technologie democratiseren en de toegang ertoe vergemakkelijken voor kmo's.

Begin 2023 kon het bedrijf een inzamelingsactie voor een bedrag van 300.000 euro afronden, dankzij verschillende financieringsbronnen: subsidies, steun van familieleden en particuliere investeerders. Onder de laatstgenoemden vinden we Yves Warnant, succesvol ondernemer, eerste coach van de oprichters toen ze nog op de banken van de universiteit zaten, Michel Saint-Mard en Fabrice Haudry, oprichters en managers van het ontwerp- en productieoplossingsbedrijf. TAIPRO (micro)electronics gevestigd in Verviers, Industrya, een investeringsfonds gevestigd in Seraing gespecialiseerd in Industry 4.0, Jan-Charles Van Hall, dat Get Your Way-producten zal gebruiken in de horeca en de detailhandel via zijn bedrijf PLUG & POS, en private investeerders van BeAngels via hun fonds voor pre-seed en studentondernemers (SIBA).

"We zijn verheugd te kunnen rekenen op de steun en ervaring van onze investeerders om ons avontuur voort te zetten en onze volgende doelen te bereiken", zegt Nicolas, een van de oprichters van het bedrijf. samen met onze klanten testen en verbeteren en op de markt brengen."

"We besloten om Get Your Way te steunen omdat we onder de indruk waren van het team en hun lite-tech aanpak bij het ontwikkelen van connected brillen. We zien veel industriële toepassingen voor dit soort oplossingen", voegt Thibaud Le Séguillon, CEO van Industrya, toe.

De drie oprichters zijn op zoek naar partners waarmee ze hun oplossingen kunnen implementeren om de procedurebewaking, kwaliteitscontrole en/of inventarisatie te verbeteren. Ze zijn ervan overtuigd dat hun aRdent-brillen deze processen efficiënter en aangenamer zullen maken.

Back to top button
Close
Close