Selligent: sterke resultaten voor 2007

Selligent maakt voor het boekjaar 2007 zeer positieve resultaten bekend en bevestigt zijn ambitie om een plaats in te nemen in de leidersgroep van Europese ontwikkelaars van technologische oplossingen voor de ondersteuning van processen voor marketing, verkoop en services, en van CRM-projecten van de nieuwste generatie.

post-image-3
In vergelijking met 2006 wordt het boekjaar, afgesloten op 31 december 2007, gekenmerkt door een omzet van 13,6 miljoen euro, hetzij een stijging van 20% in vergelijking met 2006. Met een stijging van 20% doet Selligent het beter dan de CRM-sector in het algemeen waarvan de groei op 8% wordt geschat voor de voorbije periode. De overschrijding van de kaap van 10 miljoen euro aan inkomsten uit software. Deze inkomsten zijn voortaan goed voor 74% van de omzet. Een bedrijfsresultaat van 1,5 miljoen euro (29% hoger dan in 2006) en een netto winst van 1,4 miljoen euro, hetzij een stijging van 34%.

De buitengewoon goede resultaten van Selligent in 2007 zijn te danken aan een groot aantal nieuwe contracten, onder andere met 3 Suisses Entreprises, Akerys, Aldes, Apicil, Asterion (in SaaS-modus), Bénéteau, BWT France, Deutsche Frachtenprüfungsstelle Otto Rasch, enz.
De talrijke uitbreidingen van bestaande projecten, zowel op functioneel vlak als wat betreft het aantal gebruikers, zijn eveneens het bewijs dat klanten trouw blijven aan hun Selligent-oplossing. Het gaat om middelgrote ondernemingen, maar ook om grote bedrijven zoals: Biogaran, Bureau Veritas, ... .

Back to top button
Close
Close