Desperados & Urban Media openen de deuren van de DSP Dance Club

Desperados en Urban Media nodigen reizigers en voorbijgangers uit in de Desperados Dance Club, een totaalervaring die ontworpen is om je te inspireren tot dansen en je vibe op een geheel nieuwe manier los te laten.

post-image-3
Desperados revolutioneert de kunst van het feesten met een mysterieuze black box bekleed met de kleuren van het merk, gelegen in het hart van het station Antwerpen-Centraal en dit in samenwerking met Urban Media en Clear Channel. Het concept van de Desperados Dance Club is eenvoudig: het creëren van een dansruimte waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt, zodat iedereen het moment ten volle kan beleven door middel van dans. 

Glinsterende discoballen, schitterende lichten en opzwepende muziek voeren het publiek mee in de unieke wereld van Desperados. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten, nieuwe dansmoves ontdekken en in contact komen met andere dansliefhebbers die dezelfde passie delen. Desperados Dance Club is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, dansstijl of ervaring. Of je nu een ervaren danser bent of gewoon zin hebt om lekker te swingen, je bent van harte welkom.

De campagne is zichtbaar tot 8 october en is het resultaat van een samenwerking tussen Alken Maes, Dentu, So Much Agency, Urban Media en Clear Channel.
 
Back to top button
Close
Close