TikTok lanceert zijn streaming muziekplatform “TikTok Music”

TikTok heeft zijn eigen muziekplatform gelanceerd in Brazilië en Indonesië. Deze nieuwe app, TikTok Music genaamd, biedt een maandabonnement aan waarmee de gebruiker vele titels kan ontdekken en die rechtstreeks met zijn TikTok-account kan koppelen.

post-image-3

ByteDance, het moederbedrijf boven TikTok, kondigde de lancering aan van zijn nieuwe streamingplatform “TikTokMusic”. De app, die verkrijgbaar is in de App Store en op Google Play, is enkel toegankelijk voor wie een abonnement neemt.

Volgens BDM zal TikTok Music zijn gebruikers verschillende functies aanbieden. Zo kunnen zij playlists offline beluisteren, interageren met andere gebruikers via de commentaren, en samen met vrienden en familie gemeenschappelijk playlists aanmaken.

Bovendien wordt, als de gebruiker dat wenst, de app gekoppeld met zijn TikTok-account. Zo kunnen zij de songs die zij ontdekt hebben, rechtstreeks op het entertainmentplatform beluisteren. Dankzij de algoritmes zal TikTok Music elke gebruiker een gepersonaliseerde playlist aanbieden, op basis van diens interessegebieden.

 

Back to top button
Close
Close