Luc Malcorps wordt directeur marketing en communicatie bij ProUnity

De voormalige verantwoordelijke mediarelaties bij het agentschap Emakina, Luc Malcorps, neemt de teugels van de afdeling Marketing en Communicatie bij ProUnity. De start-up die aan de basis ligt van het B2B-platform dat freelancers met elkaar in contact brengt.

post-image-3

Het platform ProUnity heeft Luc Malcorps gerekruteerd om haar positie op de markt te versterken, dankzij de expertise in public relations en digitale content van de voormalige verantwoordelijke public relations van het agentschap Emakina.
Zijn komst kadert in de ambitie van het jonge bedrijf om de human resources revolutionair te veranderen door middel van een innovatief platform dat bedrijven en externe talenten met elkaar in contact wil brengen, tegen de achtergrond van een tekort aan experten.

Vooraleer hij aan het hoofd van de marcom-afdeling kwam van het nieuwe platform, dat ernaar streeft om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt efficiënt in goede banen te leiden, was Luc Malcorps meer dan tien jaar lang directeur mediarelaties bij Emakina Group.

Daarvoor leidde hij het agentschap Outsource Communications, en was hij een van de oprichters van GlobalCom PR Network.
Met zijn komst bij ProUnity, keert hij weer naar de HR-wereld, die hij in het begin van zijn loopbaan omarmd had als marcom-consultant bij Group S, specialist in loonbeheer en dienstverlening aan zelfstandigen en werkgevers.

Het rekruteringsplatform ProUnity werd opgericht om bedrijven, freelancers en dienstverlener op één platform bijeen te brengen, waar bedrijven dan snel de juiste specialisten kunnen vinden.
Een multidisciplinaire B2B marktplaats en "MSP" ondersteuningsdienst die naar eigen zeggen binnen de 48 uur aan 99,8% van de vragen van klanten (gezochte profielen) kan voldoen.
Een formule die al snel succes kende, vermits het team, onder leiding van CEO David Muyldermans, in 2021 voor het tweede jaar op rij een Deloitte Fast 50 Award behaalde.

"De innovatieve aanpak van ProUnity brengt een belangrijke innovatie op economisch en maatschappelijk plan. Iedereen wint erbij: de zelfstandigen vinden er snel interessante opdrachten aan marktconforme prijzen, de dienstverleners hebben gelijke kansen om hun talenten aan te bieden terwijl de bedrijven gemakkelijk hun projecten kunnen realiseren met kwalitatieve externe experten", zo verklaart Luc Malcorps.

Back to top button
Close
Close