Marketing account executive

RAAK is een Belgisch full-service e-mailmarketing & marketing automation agency, actief sinds 2003. Om onze groei en ambities te ondersteunen zijn we op zoek naar een Marketing account executive.

Als account executive werk je actief mee aan e-mail marketing campagnes en marketing automation programma’s. Daarnaast zorg je voor excellente service aan klanten die gebruik maken van onze technologie.

Wat houdt de functie in?

-          Samen met je collega’s project managers en business development manager, werk je e-mail marketing campagnes, marketing automation programma’s en landing pages uit.
-          Je coördineert daarbij delen van grote projecten of staat in voor kleinere projecten van A tot Z.
-          Je communiceert via telefoon of e-mail met klanten en motiveert hen om hun input & feedback tijdig te leveren.
-          Je structureert de input, maakt een planning op en brieft onze interne teams: creatie, copywriting, design, campaign managers.
-          Je behoudt hierbij steeds het overzicht van wat er moet gebeuren en zorgt dat alles tijdig en foutloos uitgevoerd wordt.
-          Je maakt campagnerapporten op en bespreekt de analyses met interne en externe stakeholders.
-          Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten die gebruik maken van onze e-mailmarketing technologie. Je zorgt voor retentie en groei door als eerste aanspreekpunt een uitstekende service te bieden, en hen pro-actief te adviseren over hoe nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Je zorgt voor een feilloze opvolging van alle achterliggende administratie
-          Je ben de contactpersoon voor onze technische partner, waar je actief werkt op een uitstekende klant-partnerrelatie
-          Je coördineert de communicatie rond deze technologie naar alle klanten en interne stakeholders, waar je een expertrol in opneemt

 

Jouw profiel

-          Je hebt een bachelor of master in een communicatie-of marketingopleiding.
-          Je blinkt uit in organisatie en werkt op een gestructureerde manier.
-          Je kan moeiteloos verschillende projecten tegelijk beheren en bent daarbij servicegericht: een tevreden klant en excellente marketingoutput zijn jouw doel.
-          Je hebt oog voor detail en gaat voor een 100% foutloze uitvoering.
-          Je hebt een uitgesproken interesse in data-gedreven communicatie en marketing technologie.
-          Je beschikt over een goed analytisch vermogen.
-          Je hebt gevoel voor taal, inhoud en vorm.
-          Ervaring is geen must. Motivatie, drive en leergierigheid zijn essentieel.
-          Je bent zeer goed tweetalig NL/FR.

 

Over RAAK

RAAK is een onafhankelijke business unit van het marketingbureau LUON. Als full-service e-mailmarketing agency werken we scherpe e-mailmarketing campagnes uit en zetten we straffe automation flows op.

We laten ons inspireren door inzichten gepuurd uit workshops, historische campagnes en klantendata. Hierop bouwen we een duidelijk e-mailmarketingplan uit, en zorgen voor een volledige én vlekkeloze roll-out. Deze gerichte aanpak kreeg al het vertrouwen van heel wat merken, zoals Sony Music, Torfs, Barco, Honda, en vele anderen.

RAAK is een no-nonsense organisatie. We dragen integriteit hoog in het vaandel en stellen hoge kwaliteitseisen aan ons werk en advies. Ben jij de marketing account executive r die we zoeken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Solliciteren?

We bieden een interessante verloning in lijn met jouw ervaring en vaardigheden. Je werkt in een jong en gemotiveerd team, waar je meewerkt aan een nieuwe, inspirerende agentschapsvorm.

Je kan jezelf ontplooien in een bloeiende markt van digitale marketing en technologie. In functie van jouw persoonlijke groei, breiden ook jouw eigen verantwoordelijkheden verder uit. Hiervoor verwachten we wel dat je bereid bent om je kennis uit te breiden om zo snel mogelijk een volwaardige gesprekspartner te worden

Stuur vandaag nog jouw c.v. en motiveringsbrief naar RAAK, t.a.v. Tim Karpisek via tkarpisek@raak.be.

Show More
Back to top button
Close
Close