Account Manager (NL – FR)

Zou je graag in de digitale sector werken en hierin verder evolueren? Best of Digital Media is al 20 jaar de medialeider in de digitale sector in België. We zoeken een digital native om ons ons team te versterken in de hipste buurt van Brussel (onmiddellijke aanwerving).

Als Account Manager sta je in voor de verkoop van mediaruimte (Online en Offline) en zal je meewerken aan het opzetten van seminaries en beurzen, onder meer Digital First. Je begeleidt bestaande klanten (Google, LinkedIn, IBM, Accenture,..) en gaat op zoek naar nieuwe klanten om onze portefeuille te versterken.

Profiel 

  • Je bent dynamisch, erg gemotiveerd en gepassioneerd door de communicatiewereld
  • Je wilt uitblinken in sales & marketing en/of communicatie
  • Een achtergrond, passie of ervaring met media en verkoop is een pluspunt
  • Je hebt een positieve ingesteldheid, je bent sociaal en stressbestendig
  • Je kan zowel zelfstandig als in team werken
  • Je bent vlot tweetalig (Nederlands – Frans) en je hebt een sterke kennis van het Engels.

Bedrijf

Best of Digital Media is de leidende mediaspeler op de digitale markt in België, met een mediamix die bestaat uit print, websites, beurzen, opleidingen en seminaries.

We zijn een erg dynamische KMO in een boeiende sector met een erg gevarieerde werkomgeving, gelegen in Elsene, kortbij Flagey.

Aanbod

Je komt in een jong, dynamisch en getalenteerd team terecht waarbij je een uiterst gevarieerde job zal uitvoeren. We bieden je een competitief loonpakket en extralegale voordelen (zoals o.a. een bedrijfswagen).

Interesse? Stuur je cv naar  Caroline@best.be &  Pascale@best.be

Show More
Back to top button
Close
Close