Deskundige-coördinator Communicatie, ICT en Media

De Vlaamse Gemeenschapscommissie organiseert een selectieprocedure voor een mandaatfunctie.

Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen en het stroomlijnen van het VGC-beleid op het vlak van Communicatie, ICT en Media. Je ontwerpt een doelgerichte communicatiestrategie en je werkt een communicatieplan uit om de VGC-ambities voor communicatie te realiseren. Je ontwikkelt een ICT-beleid op maat van de VGC, je tekent een ICT-plan uit en je coördineert de informaticaprojecten.  Je staat ook in voor de opvolging van het mediabeleid in Brussel.  Je beheert de begroting en de financiën voor Communicatie, ICT en Media.

Je leidt een team van een 30-tal mensen, zowel communicatie- als ICT-medewerkers. Je bent een echte peoplemanager en je slaagt erin om het beste uit je teamleden naar boven te halen. Je werkt proactief en resultaatgericht en je volgt maatschappelijke en technologische evoluties op de voet. Je communiceert vlot en spontaan met interne en externe stakeholders en je bent een uitgesproken netwerker. Een uitstekende dienstverlening bieden is voor jou prioritair, zowel voor de eigen organisatie als voor de partners op het terrein.

Interesse voor deze boeiende job?

Heb je minstens drie jaar relevante leidinggevende ervaring verworven in de laatste tien jaar, of acht jaar nuttige professionele ervaring?  Solliciteer dan uiterlijk op 17 juni 2016 via aangetekend schrijven.  Je vindt het inschrijvingsformulier op  www.jobpunt.be/vacatures.  Hier vind je ook de brochure met meer informatie over deze mandaatfunctie en de selectieprocedure.

Graag meer info de VGC? Surf naar http://www.vgc.be

Voor de VGC zijn gelijke kansen belangrijk. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte.

Show More
Back to top button
Close
Close