Drie nieuwe content creators sluiten zich aan bij de Sway Crew! 

David Dieu, Mona not Lisa en Steve Brada sluiten zich aan bij de Sway Crew, de exclusieve talentenpool van BeInfluence. De afdeling talent management die werd opgericht door een van de grootste influencer agentschappen van Europa, gevestigd in Brussel en Parijs, telt nu 7 Belgische talenten met groot potentieel. Samen hebben ze meer dan 5 miljoen volgers op hun sociale netwerken.

post-image-3

De Sway Crew, cijfers waarvan je wordt omvergeblazen!

Sinds de lancering van de Sway Crew, minder dan een jaar geleden, hebben de content creators deelgenomen aan meer dan 60 campagnes. De talenten creëerde meer dan 150 stukken content voor verschillende merken, genereerde een totaal van 17 miljoen impressies en bereikte meer dan 8,5 miljoen mensen met een gemiddelde engagement rate van 9%.

De Sway Crew heeft samengewerkt met meer dan 35 merken in verschillende sectoren zoals retail, tech, telecom, mode en reizen zoals JBL, Pickx+, Lay's, AXA, MediaMarkt, Nespresso, Sony, MIVB en de Europese Commissie.

BeInfluence is er ook in geslaagd om enkele van hun talenten van het kleine scherm af te halen. Onder meer Shauna als presentatrice van Fresh Viral, het platform waarop alle zomerfestivals voor Pickx uitgezonden worden. En niet te vergeten haar rol als columniste in Culture Club op de zender Tipik (RTBF).

Onze aanwinsten

Hoe kan je @stevebrada niet leuk vinden? Hij beheerst zijn sociale media tot in de puntjes. De inwoner van Halle heeft net zijn eerste Youtube award gewonnen voor het bereiken van meer dan 100.000 abonnees op het videoplatform. Het BeInfluence team is blij dat ze deze mijlpaal samen met hem hebben kunnen vieren! Bradley houdt ervan zijn community aan het lachen te maken, dit combineert hij samen met zijn passie voor basketbal, mode en sneakers.

@DavidDieu is de favoriete student op sociale media. Hij houdt ervan zijn passies te delen zoals motorrijden en reizen. Al zijn creativiteit verwerkt hij in het creëren van originele content voor zijn community. Als student geeft David ook zijn tips&tricks door aan zijn mede studenten. 

Waarschijnlijk heb je haar al voorbij zien komen met haar straatinterviews voor Tarmac. Mona heeft een vrolijke en stralende persoonlijkheid. Deze TikTokker, Youtuber en Instagrammer bruist van de creativiteit en is niet bang voor het onbekende. Als je op zoek bent naar een gek, leuk, origineel en creatief persoon, dan is @MonaNotLisa de perfecte match!

De voordelen voor de creators om lid te worden van de Sway Crew

Met de explosie van sociale media, de opkomst van influencermarketing en de toenemende professionaliteit hiervan, wordt de ondersteuning van de creators een belangrijke vraag.

Het onderhandelen van de contracten, aanvragen voor toekomstige samenwerkingen, het bijhouden van de boekhouding... Deze taken "achter de schermen" zijn essentieel om de activiteit van de content creator op een serene manier te begeleiden.

Naast de beschermende rol en het operationele beheer dat aangeboden wordt, staan de talent managers van BeInfluence klaar om de creators te ondersteunen in deze ontwikkeling op hun sociale mediakanalen.

Hoe doen we dit? Door samenwerkingen aan te vragen, te onderhandelen en de contracten te controleren. BeInfluence maakt kostbare tijd vrij voor zijn talenten om zich te richten op het creëren van content en het onderhouden van hun community, terwijl zij tegelijkertijd hun inkomsten op peil houden.

Ontdek hier de nieuwe team members. 

Back to top button
Close
Close