CLICKTRUST Academy lanceert een bootcamp voor bedrijven

CLICKTRUST Academy, de opleidingsafdeling van het gelijknamige agency CLICKTRUST, lanceert een bootcamp voor bedrijven onder de naam ‘CLICKTRUST Bootcamp for companies’.

post-image-3

Fabian Van De Wiele, CEO, legt uit: “Heel veel bedrijven ondervinden moeilijkheden bij het invullen van hun digitale marketing vacatures. Nochtans geloven wij niet dat er een tekort is aan gemotiveerde mensen die aan de slag willen in de digitale sector.” Wat dan wel het probleem is? “Veel bedrijven zijn op zoek naar dé perfecte senior met minstens 5 jaar ervaring, als het kan liefst ook nog drietalig. En die zijn inderdaad moeilijker te strikken.”

“Ook wij hebben in het verleden dezelfde fout gemaakt”, vult Alexandre Massart, head of training bij CLICKTRUST, aan. “In juli vorig jaar beseften we echter dat het ook anders kan. Daarom hebben we een bootcamp geïntroduceerd binnen ons agency om zo zelf onze eigen witte raven te creëren en op te leiden. En die aanpak werkte. We zijn er nog nooit zo vlot in geslaagd nieuwe collega’s aan boord te brengen.”

CLICKTRUST Academy biedt dit bootcamp nu aan aan bedrijven die hun digitale team uit willen breiden en het ook beu zijn niet de juiste mensen te kunnen vinden. Het programma helpt marketeers bij het verwerven van de nodige hard skills, zodat bedrijven zich kunnen focusen op het vinden van mensen met de gewenste soft skills en motivatie.

Het standaardprogramma bestaat uit 8 modules, gevolgd door coaching op maat. “Natuurlijk beseffen we dat de opleidingsbehoeften verschillen per bedrijf en voor de verschillende profielen binnen jouw onderneming. We gaan dan ook graag met jou op zoek naar het ideale programma voor jouw team. Zo passen we de gebruikte cases en oefeningen bijvoorbeeld aan aan jouw bedrijf en is er de mogelijkheid om dieper in te gaan op bepaalde topics”, aldus Alexandre.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexandre via academy@clicktrust.be of een bezoek brengen aan de website.

Back to top button
Close
Close