BeCommerce Awards 2021: de inschrijvingen zijn geopend

De 16e editie van de BeCommerce Awards vind plaats op 13 oktober eerstkomend in Tour & Taxis. U kan uw bedrijf nu al inschrijven en trachten een van de awards te winnen!

post-image-3

Welke categorieën zijn er?
De BeCommerce Awards, het niet te missen e-commerce evenement van de Benelux, zijn dé gelegenheid bij uitstek om uw bedrijf in de kijker te zetten en zijn reputatie te versterken. Dit jaar zijn de 10 BeCommerce Awards: The Start-up Award, The Consumer Journey/UserX Award, The Cross-border Award, The Sustainability Award, The Innovation Award, The Omnichannel Award, The Advertising Campaign Award, The Platform Award, The Payment Award en The Logistics Award. Er zijn ook twee `Special Awards`: The Special Jury Award en The Special Public Awards. En tot slot zal de webwinkel die de beste resultaten haalt bij de jury en het publiek de grote winnaar zijn van het evenement en de enige en unieke BeCommerce prijs van 2021 behalen: The BeCommerce Award.

Hoe kan u deelnemen?
Webwinkels die via elektronische handel producten en/ of diensten verkopen op de Belgische markt, evenals leveranciers die actief zijn op het gebied van e-commerce, kunnen zich inschrijven tot zondag 22 augustus 2021. U moet geen lid zijn van BeCommerce om te kunnen deelnemen. Webwinkels die nog geen lid zijn, genieten trouwens van één jaar lidmaatschap bij hun inschrijving. Denk eraan dat u zich in verschillende categorieën kan aanschrijven, waarbij u uiteraard de voorwaarden die ervoor gelden eerbiedigt.

Hoe geschiedt de beoordeling?
De jury, die bestaat uit experts uit de e-commerce- en distributiesector, zal per categorie 3 genomineerden selecteren. Van elke categorie zullen de drie genomineerden voorgelegd worden aan de publieksjury. De stemming geschiedt via een online systeem, van maandag 4 oktober tot zondag 10 oktober 2021. Op 13 oktober, aan de vooravond van de beurs Digital First, zullen de winnaars bekendgemaakt worden en de prijzen uitgereikt worden.

Snel dus naar de site van de BeCommerce Awards om uw bedrijf in te schrijven. En hebt u zin om ook de gala-avond bij te wonen, wacht dan niet langer om uw tafel te reserveren via news@digimedia.be (vanwege covid is het aantal plaatsen beperkt). 
 

Back to top button
Close
Close