CLICKTRUST breidt zijn familie uit met 4 nieuwe medewerkers

Sinds januari 2021 versterken vier getalenteerde nieuwe medewerkers het team van CLICKTRUST.

post-image-3
CLICKTRUST, het Brusselse bureau dat gespecialiseerd is in digitale mediastrategie, SEO en data & analytics-consultancy, is niet vertraagd tijdens de pandemie en blijft zijn familie uitbreiden!

Fabian Van de Wiele, CEO, legt uit: “We zijn nooit gestopt met rekruteren, zelfs niet tijdens de eerste lockdown, omdat we een sterke toename van de vraag naar een performante en datagedreven aanpak verwachtten. Het is dan ook met veel plezier dat we 4 nieuwe leden in de CLICKTRUST-familie hebben mogen verwelkomen, allen met gedegen ervaring. Dit bevestigt eens te meer dat CLICKTRUST een voorkeurslocatie is voor experts in de branche."

Komen bij het team, de volgende CLICKTRUST'ers:


- William Tinant (ex Universem): William begon in SEA en diversified daarna zijn vaardigheden in cross-channelstrategieën. Ondertussen heeft hij 6 jaar ervaring in digitale marketing, zowel aan de kant van de klant als binnen een agency.
- Sheila Abimana (ex eBay): Sheila heeft 5 jaar professionele ervaring in digitale marketing. Gezien de verschillende industrieën waarin ze heeft gewerkt, bezit ze een goed beeld van het digitale ecosysteem, waardoor ze zich beter kan focussen op de behoeften van de klant.
- Benjamin Nyonkuru (ex Teleperformance - Google Partner): Benjamin werkte in account management voordat hij zich tot digitale marketing wendde. Zijn vorige professionele ervaring als Google Ads-specialist stelde hem in staat om zijn expertise op het gebied van SEA op te bouwen.
- Christie Janvier (ex BNP Paribas): Na haar studies marketing en communicatie heeft Christie gedurende 5 jaar haar expertise opgebouwd in digitale marketing, met name op het gebied van data analysis en audience activation, zowel aan de kant van de klant als aan de kant van het bureau.

Met deze nieuwe medewerkers bereidt het CLICKTRUST-team, dat nu 21 mensen telt, zich voor op het komende jaar!

 
Back to top button
Close
Close