De wereld is rond: het optimistische masterplan van Jo Caudron

Dit jaar brengt Jo Caudron zijn vijfde boek  “The world is round” uit. Hierin kijkt hij naar de grote transformatieve uitdagingen waar de wereld voor staat, en gaat hij op zoek naar een optimistisch plan voor deze tijden van extreme veranderingen.

post-image-3

Digitale en maatschappelijke evoluties zorgen ervoor dat de manier waarop we leven, werken en ons verplaatsen drastisch verandert. De combinatie van al deze factoren zal een ongeziene omwenteling creëren,  met impact op verschillende domeinen, hele industrieën onder druk zetten en bijgevolg de manier waarop bedrijven handelen beïnvloeden. Meer dan ooit is het van cruciaal belang voor organisaties om naar hun markt te luisteren en hun bedrijfsmodel en strategie te innoveren, pivoteren of bij te sturen.

Het boek « The World is round »  biedt een holistisch kader waarmee ondernemingen zich kunnen voorbereiden op de nakende veranderingen en is een ideale leidraad voor toekomstbestendige organisaties.

Sinds 25 jaar is Jo actief in de online industrie. Hij is de founding partner bij Duval Union Consulting en de mede-oprichter van meer dan 2 dozijn digitale bedrijven. Hij gebruikt zijn ervaring om globale bedrijven bij te staan in verschillende industrieën.  Als gepubliceerd auteur van het boek Digital Transformation - verkocht in +60 landen - en inspirerend keynote spreker verspreidt hij zijn visie op hoe bedrijven zich zouden moeten aanpassen aan de disruptieve kracht van nieuwe spelers.  

 

Back to top button
Close
Close