Netflix eindelijk beschikbaar op Proximus TV

Vanaf vandaag is Netflix beschikbaar via de menu`s van Proximus TV, waardoor de gebruikers dus de mogelijkheid krijgen om reeksen en films te bekijken van de wereldwijde koploper in video on demand per abonnement.

post-image-3

Of het nu gaat om "Marco Polo", de nieuwe productie van Netflix waar erg naar uitgekeken wordt, de cataloog voor kinderen of de vele persoonlijke suggesties: voortaan kan het hele gezin Netflix op het grote scherm van de tv bekijken. Proximus is de eerste Belgische operator die zijn klanten deze faciliteit biedt.

De klant kan de cataloog van Netflix vinden op het menu van Proximus TV door op de knop "on demand" van zijn afstandsbediening te drukken en dan in het menu "films" of "reeksen" te kiezen.

De integratie van Netflix op de Proximus TV decoders zal vanaf vandaag geleidelijk uitgerold worden en zal enkele maanden duren. Na verloop van tijd zullen de Proximus TV-klanten rechtstreekse toegang hebben tot Netflix via hun normale menu. Deze integratie zal automatisch geschieden, de klant moet niets bijzonders doen.

Netflix biedt toegang tot zijn hele cataloog aan de prijs van 7,99 euro per maand, te bekijken op een standaard definitie scherm, en 8,99 per maand om op twee schermen tegelijk te kijken in High Definition kwaliteit. Het abonnement kan te allen tijde opgezegd worden, het is Netflix die rechtstreeks factureert aan de gebruikers die een abonnement willen nemen. De klant zal zich rechtstreeks via Proximus TV kunnen abonneren op Netflix.

Back to top button
Close
Close