Distributiepartnerschap tussen Five4U/GrafiPlus en Markzware

GrafiPlus, de grafische afdeling van de distributeur Five4U, heeft een partnerschapsakkoord afgesloten met Markzware, leverancier van oplossingen voor de grafische industrie, drukkerijen en uitgevers.

post-image-3

De verkopers van Grafimedia in de Benelux kunnen zich voortaan rechtstreeks wenden tot Five4U/Grafiplus om toegang te hebben tot het gamma van de grafische oplossingen Adobe InDesign en Quark van Markzware.

Five4U/Grafiplus biedt voortaan het complete gamma Markzware producten aan, dat met name de Markzware Flightcheck oplossing bevat voor de controle van native bestanden en PDF. Het bedrijf biedt bovendien plugins voor Adobe InDesign aan zoals Q2ID (voor de omzetting van Quark naar InDesign) en PUB2ID (voor de conversie van Microsoft Publisher naar InDesign). Het gamma bevat tot slot ook QuarkXPress XTensions, ID2Q (IndeSign naar Quark) en MarkzTools voor het converteren en opslaan naar oude versies van QuarkXpress documenten.

Door de overname van Markzware door GraiPlus kan het aan zijn kanaal een volledige oplossing aanbieden bestemd voor zowel de gebruikers van Adobe InDesign als van Quark.

Het akkoord slaat op de hele Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close