Mozy test online applicatie voor Apple iOS en Android

Dit programma, nog in betaversie, laat gebruikers toe een nieuwe dienst te testen voor het delen van bestanden. Een ware concurrent voor Dropbox dus.

post-image-3
De online backup provider Mozy is van plan de mobiele MozyHome-dienst te lanceren. Geïnteresseerden kunnen hiervoor reeds op inschrijven en deelnemen aan tests.

Via de dienst zullen gebruikersgegevens op de website van Mozy kunnen opgeslagen worden. Zo zullen zij kunnen gerecupereerd worden in geval van verlies of diefstal. Een dienst die inderdaad al bestaat, maar enkel voor PC’s en Mac’s. Een synchronisatiedienst van mobiele data met computers is echter ook een programma.

Zij die denken dat ze in MozyHome een tweede Dropbox zien, zijn niet erg ver van de werkelijkheid. In de praktijk zullen leden van éénzelfde gezin hun iPhone of Android-toestel kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de laatste versies van de opgeslagen data op een thuiscomputer. Het betaprogramma van deze applicatie zal waarschijnlijk nog een aantal maanden beschikbaar zijn. De werknemers van MozyHome testen momenteel de synchronisatiedienst. Toen wij een bezoekje brachten aan de site van MozyHome, bood deze website Europese gebruikers nog niet de mogelijkheid zich te registreren.
Show More
Back to top button
Close
Close