EMC in 2011

EMC gaat sterk van start tijdens deze eerste weken van 2011. De gedane overnames van Isilon, Bustech, en Greenplum, moeten een grote invloed hebben op de resultaten van 2011.

post-image-3
EMC richt zich op de marktsegmenten zoals de media, de entertainmentindustrie en de gezondheidszorg. De vernieuwing van de cataloog Backup Recovery Systems (BRS) moet eveneens een positieve invloed hebben op het zakencijfer. “Voor 2011 verwacht ik een sterke groei in de middenmoot van de markt,” zegt Geert Van Peteghem, Belux-country manager. 

“Door de constante druk om de kosten binnen de perken te houden, de strengere wetgeving en de noodzaak om flexibel te zijn, zullen de bedrijven steeds meer gaan investeren in cloud-oplossingen, in security en in wat men noemt de “Big data”-oplossingen, waarmee meer waarde kan gehaald worden uit de informatie. Samen met onze partners zullen we in 2011 onze klanten kosteneffectieve en schaalbare oplossingen aanbieden die aan hun specifieke behoeften voldoen. Zij zullen ook kunnen rekenen op voldoende steun."
Show More
Back to top button
Close
Close