DHL beveiligt zijn hub in Brussel met Centreon

De Belgische dochteronderneming van de logistiek specialist vertrouwt op Centreon om alle applicaties van zijn belangrijkste hub in Europa met elkaar te verbinden.

post-image-3
DHL Belgium rust zichzelf uit met Centreon Business Edition om de applicaties te beheren die worden gebruikt om zijn activiteiten te beveiligen en zijn netwerken te stabiliseren in zijn regionale hub op Brussels Airport. 

Het logistieke bedrijf koos voor de Centreon-oplossing vanwege de mogelijkheid om verschillende netwerken te integreren en de terugkoppeling van waarschuwingen van applicaties, waaronder die voor netwerkbeveiliging. 
Dit was nodig om de soepele operationele werking te garanderen van de regionale hub, die gemiddeld 42.000 pakketten per uur verwerkt en 60% van de pakketten via België naar hun eindbestemming stuurt.

"Centreon biedt ons een globale zichtbaarheid over ons hele IS, wat cruciaal is voor onze logistieke activiteit. Het geautomatiseerde meldingssysteem, de stabiliteit en de mogelijkheid tot interconnectie met onze API's behoren tot de belangrijkste redenen om voor Centreon te kiezen. Bovendien worden de bedrijfsgerichte interface en configuratie zeer gewaardeerd door een groep als de onze, waarvan de activiteiten gekoppeld zijn aan de prestaties van IS", aldus Jeroen Devroede, IT Network Administrator bij DHL.
Show More
Back to top button
Close
Close