EuroSys reikt 5 prijzen uit op Business2Beach 2022

De ICT-specialist eerde onlangs zijn klanten Encon, Tectum, Jaga, Vlinvesta en SyntraPXL met een reeks prijzen.

post-image-3
Naast de loyaliteitsprijs, de oplossingenprijs en de onderwijsprijs werden dit jaar twee nieuwe prijzen ingevoerd: de duurzaamheidsprijs en de prijs "klant van het jaar". 

Duurzaamheidsprijs: De eerste winnaar van deze prijs is Encon. EuroSys koos voor dit bedrijf omdat het veel belang hecht aan duurzaamheid en duurzaam ondernemen. "Niet alleen zijn zij oprecht en oprecht op dit gebied, maar zij steunen ook andere bedrijven op dit gebied. 

Pieter-Jan Loyens, commercieel directeur van Encon: "We zijn zeer vereerd dat we deze prijs hebben gewonnen. Het is alleen geweest 

Loyaliteitsprijs: De Tectum Groep werd gekozen als "topklant" voor vele jaren. 

Solutions Award: JAGA wint deze prijs als fabrikant van koel- en verwarmingsapparatuur "die niet alleen een aantrekkelijk pakket producten en diensten aanbiedt, maar hen ook actief betrekt en helpt bij het zoeken naar oplossingen". 

Customer of the Year Award: toegekend aan Vlinvesta, "een dynamisch ondernemend bedrijf dat zich onderscheidt door het bieden van kansen, samenwerkingsverbanden en solide groei". 

Onderwijsprijs: aan SyntraPXL. "Deze atypische school richt zich op een leven lang leren en heeft campussen in heel Limburg. 

Voor Business2Beach bezocht EuroSys voor de vierde keer de Degreez Beach Club in Panheel, Nederland. "De dag werd geopend met een informatieve lezing van Tim Verheyden over desinformatie en nepnieuws. Tijdens het evenement konden klanten en prospects informatiesessies bijwonen met interessante sprekers en praten met leveranciers en medewerkers van EuroSys. De sessies werden afgesloten met een optreden van cabaretier Jeroen Verdick. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close