EuroSys haalt ICT-raamcontract binnen voor Vlaamse provinciale scholen

Alle onderwijsinstellingen in de Vlaamse provincies kunnen voortaan bij het Vlaamse IT-bedrijf terecht voor de aankoop van hun ICT voor scholen.

post-image-3
Het Vlaamse IT-bedrijf EuroSys heeft, via zijn gespecialiseerde onderwijsafdeling YES.be, het raamcontract voor ICT-diensten voor provinciale scholen in de wacht gesleept. 
De Europese raamovereenkomst maakt deel uit van 'Digisprong', het investeringsprogramma van de Vlaamse regering om de digitalisering van het onderwijs te versnellen. 

Scholen die onder de aanbesteding katholiek onderwijs (DOKO) vallen, kunnen hun bestellingen ook bij YES.be plaatsen.

"Als je kijkt naar het aantal leerlingen, kan de ICT op veel scholen worden vergeleken met die van een groot internationaal bedrijf. Vaak gaat het om honderden, soms zelfs meer dan duizend laptops. Dus niet alleen een goede prijs voor een uitstekende laptop is belangrijk, maar ook service en goede en snelle ondersteuning voor onderhoud en reparaties," legt Joeri Rubens, Sales en Marketing Director bij EuroSys, uit. 

Het aanbod van EuroSys kreeg de kaderovereenkomst voor maximaal vier jaar omdat het "de beste combinatie van prijs, kwaliteit en service" bood. 
Alle provinciale scholen van Vlaanderen kunnen voortaan een beroep doen op EuroSys voor de aankoop van laptops, de implementatie en de ondersteuning van de aangekochte toestellen. 
 
Show More
Back to top button
Close
Close