Devoteam België opent 10 bijkomende kantoren

De ICT-dienstverlener heeft de opening aangekondigd van 10 gedeelde kantoren in België om werknemers in staat te stellen dichter bij huis en hun klanten te werken.

post-image-3
"De nieuwe kantoorruimtes stellen ons in staat om in te spelen op de nieuwe realiteit ten gevolge van de coronavirus pandemie en om verschillende doelstellingen te realiseren", aldus Benny Moonen, gedelegeerd bestuurder van Devoteam België. 

In België heeft het IT-bedrijf drie entiteiten: Devoteam Technology Consulting, Devoteam Management Consulting en Devoteam G Cloud, waar zo'n 500 professionals werken. 

De kantoren van DTC en DMC zijn gevestigd in Zaventem, Belgicastraat, waar twee verdiepingen worden gehuurd. De kantoren van Devoteam G Cloud bevinden zich op vijf kilometer afstand, in Sint-Lambrechts-Woluwe. 
Devoteam betrekt nu ook de gedeelde kantoren van het vastgoedbedrijf Spaces, die gevestigd zijn in Antwerpen-Berchem, Mechelen, Gent, Diegem, Luik en Brussel, waar Spaces vijf kantoren heeft. 
In december zal ook een Spaces-kantoor in Antwerpen worden geopend, evenals een zesde kantoor in Brussel.

rnDe kantoren van Spaces bieden voldoende ruimte voor verschillende soorten activiteiten: een apart, beveiligd kantoor voor Devoteam, maar ook dynamisch geboekte ruimtes voor vergaderingen, één-op-één gesprekken, vertrouwelijke video- of telefoongesprekken, en ruimte om geconcentreerd te werken. 

"We besloten vorig jaar na de pandemie van het coronavirus in verschillende regio's te werken met dynamische kantoorruimtes", zegt Benny Moonen. 

Hij voegde daaraan toe: "70% van de werknemers werkt regelmatig bij de klant. Deze extra locaties zijn een extra troef om nieuwe werknemers aan te trekken. Wij willen dit jaar de grens van 500 digitale professionals overschrijden.

Devoteam verwacht een omzet van 75 miljoen euro in België, een stijging van 20% ten opzichte van vorig jaar. 
Devoteam, opgericht in 1995 in Frankrijk, is een ICT-bedrijf dat actief is in achttien landen in Europa en het Midden-Oosten, 8.000 mensen tewerkstelt en een omzet genereert van 760,4 miljoen. rn
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close