Panasonic Toughbook Benelux bekroont eerste Toughbook Heroes

Panasonic Toughbook Benelux heeft de eerste Belgische Toughbook Heroes benoemd tijdens haar jaarlijkse klantendag in Vilvoorde. De Heroes kregen deze titel voor het unieke Toughbook-project van hun organisatie. De awards werden voor de gelegenheid uitgereikt door poolreiziger Dixie Dansercoer. De Belgische Toughbook Heroes 2013 zijn: NMBS Technics, het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen, Fermette, ACA, en de VAB Wegenwacht.

post-image-3

Dit jaar werden de allereerste Toughbook Heroes erkend in de Benelux. In België zijn vijf Toughbook Heroes benoemd voor het Toughbook-project dat ze het voorbije jaar realiseerden:

- NMBS Technics kreeg de titel voor het IDA-project (Intelligent Driver Assistance), waarbij de NMBS volop de sprong maakt naar de 21e eeuw door haar bijna 4000 treinbestuurders van een Toughbook tablet te voorzien. De tablet laat de papierberg verdwijnen en zorgt voor efficiëntere communicatie.

- Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen werd erkend omdat ze als eerste Belgische thuiszorgorganisatie volledig digitaal gegaan is. De 1100 thuisverpleegkundigen van de organisatie gaan voortaan op pad met een Toughbook tablet-pc die gebruikt wordt om patiëntendossiers elektronisch te raadplegen, diverse gegevens in te voeren en te communiceren met collega’s en andere zorgverstrekkers.

- Het Belgische Fermette, een distributeur van verse voedingsmiddelen en fijne vleeswaren,besloot onlangs te innoveren met de invoer van een nieuw magazijnbeheersysteemen boekhoudpakket. Dit bedrijf is een Hero voor de bewuste keuze om de mobiele applicatie voor haar vertegenwoordigers op Toughbook te laten draaien.

- Het keuringsbedrijf ACA kreeg de titel als voorbeeld van de positieve impact van digitalisering in KMO’s. Na succesvolle informatisering met o.a. Toughbook wist deze Hero het afgelopen jaar van één naar drie vestigingen te groeien en daarbij zijn mobiele ploeg te verdubbelen.

- De VAB Wegenwacht kreeg de titel omdat de pechverhelpers van de grootste mobiliteitsclub van Vlaanderen al jaren trouw op Toughbook steunen om dagelijks honderden automobilisten uit de nood te helpen.

Aan de hand van een aantal criteria, zoals de persoonlijke gedrevenheid van de projectleider en deconcrete uitwerking van het project, alsook peer-reviews, werd beslist wie van de Toughbook-gebruikers het meest in aanmerking kwamen voor de titel. In België werden de trofeeën voor de Toughbook Heroes 2013 uitgereikt door poolreiziger Dixie Dansercoer, die zelf al meermaals met een Toughbook computer de polen heeft getrotseerd. Met een knipoog naar het karakter van Toughbook waren de trofeeën gepersonaliseerde halters.

“Dagelijks vertrouwen meer dan 50.000 professionals in de Benelux op hun Toughbook. Zij zijn de echte Toughbook Heroes”, aldus Lisbeth Lashmana, Regional Marketing Manager voor Toughbook Benelux. “Sommige van onze klanten hebben een uitzonderlijk Toughbook-project of implementeerden de computers in een niet zo evidente sector. Om hen in de kijker te zetten en hen te bedanken voor hun vertrouwen in Toughbook, riepen we dit jaar enkele opmerkelijke klanten uit tot onze Toughbook Heroes van het jaar.” 2

Panasonic Toughbook staat bekend voor haar robuuste Toughbook computers en Toughpad tablets. De toestellen zijn speciaal ontwikkeld voor mobiele werknemers die nood hebben aan betrouwbaar en performant materiaal voor werk buiten de klassieke kantooromgeving.

Show More
Back to top button
Close
Close