Ultimate Virtual Infrastructure: Veeam brengt haar kennis in virtualisatie naar HP

Een flexibele virtualisatie-oplossing geschikt voor elk bedrijf

post-image-3

Veeam Software, HP en VMware hebben de HP Ultimate Virtual Infrastructure op punt gezet. Dit is de eerste totaaloplossing voor omgevingen met 5 tot 100 servers die flexibel mee kan evolueren met de toenemende behoeften van het bedrijf.

De HP Ultimate Virtual Infrastructure is een ultraflexibele oplossing die beantwoordt aan de virtualisatievereisten van alle bedrijven, ongeacht hun omvang. De oplossing is het resultaat van een partnerschap tussen drie partijen: Hewlett Packard zorgde voor de hardware, en Veeam en VMware verzorgden de software. Veeam stelde haar krachtige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor back-up, replicatie, monitoring en rapportage voor VMware en Hyper-V ter beschikking van het project. Die flexibele bundel toonaangevende producten zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen, verhoogt de productiviteit van beheerders en vermindert de dagelijkse beheerrisico’s voor virtualisatie-implementaties van elke omvang.

De HP Ultimate Virtual Infrastructure is onlangs gepresenteerd aan ICT-professionals en bedrijfsleiders. Dat gebeurde tijdens een roadshow die België en Luxemburg heeft doorkruist en een grote toestroom kende. Vooral bedrijfsleiders die meer wilden ontdekken over virtualisatie en nog niet helemaal overtuigd waren om de stap te nemen, kwamen een kijkje nemen tijdens de roadshow. De gebruiksvriendelijkheid en de uiterst flexibele mogelijkheden van de oplossing hebben vele bezoekers verbaasd en verleid. De roadshow heeft velen overtuigd van de talrijke voordelen van deze innovatieve totaaloplossing op het vlak van kosten, veiligheid en implementatie.

Show More
Back to top button
Close
Close