Panasonic kiest InstiCOM als haar communicatiebureau in Benelux

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) heeft haar pers- en communicatiebeleid voor Benelux uitbesteed aan InstiCOM. Panasonic heeft gekozen voor de geïntegreerde, resultaatgerichte nononsense aanpak van het bureau. In Europa werkte Panasonic al samen met verschillende partners uit de Worldcom Public Relations Group. Door nu ook voor Worldcom-partners in de Benelux te kiezen, kan het internationale elektronicabedrijf genieten van diverse schaalvoordelen voor zijn communicatie.

post-image-3

De nadruk zal liggen op het verder verspreiden van de jarenlange kennis en ervaring van Panasonic in het leveren van efficiënte en productiviteitsverhogende producten aan haar opdrachtgevers. In Nederland wordt het persbeleid uitbesteed aan Worldcompartner Wisse Kommunikatie. Lisbeth Lashmana, Regional Marketing Manager Panasonic Benelux: “Met hun kantoren in Brussel en Arnhem kunnen InstiCOM en Wisse Kommunikatie optimaal de lokale markten bedienen. Door hun jarenlange
samenwerking profiteren wij van de synergie tussen beide bureaus en de internationale schaalvoordelen van de Worldcom Public Relations Group.”

PSCEU is de Europese divisie van Panasonic Systems Communications Company, de wereldwijde B2B-afdeling van Panasonic. Alles draait bij PSCEU rond het optimaliseren van de omstandigheden waarin professionele werknemers moeten werken. Panasonic wil daarbij steeds de efficiëntie en prestaties van de bedrijven waarvoor ze werken verbeteren. Dit kan door bedrijven te helpen bij het ontvangen, berekenen en communiceren van allerhande informatie: van beeld over spraak tot tekst. Het productgamma omvat o.a. PBX telefoon switches, document printers, professionele camera’s, projectoren, brede beeldschermen en robuuste Toughbook computers. PSCEU is, met circa 500 werknemers, een expert in haar markten dankzij haar expertise op het vlak van ontwerp engineering, haar globaal projectbeheer en breed, Europees partnernetwerk.

Show More
Back to top button
Close
Close